CD Album Rette Mich is nu uit!

Mijn 2e Duitstalige CD Album Rette Mich is nu uit met 13 fantastische songs in een mix van eigen liedjes en covers. Het album is nu te bestellen voor een prijs van € 12,50 (excl. verzenkosten)

Titelsong van het album is het lied "Rette Mich" met ik mag deelnemen aan de Stauferkrone 2022 in Donzdorf, Duitsland als een van de finale liedjes.

Het verhaal van Rette Mich:

Ik leer een persoon kennen die in enkele weken in mijn huis opgevangen heb. Ik zou eerst voor hem een ​​appartement of studio zoeken maar er was niets te vinden die iets wilde verhuren voor slechts 3 maanden. Deze man vertelde me over zijn verleden waarin hij vordert alles! Huis, haard, vrouw en kinderen. Zijn rijbewijs en werk had hij al en zijn drankprobleem was hij meer dronken dan nuchter. Zijn vrouw had hem de keuze gegeven om te kiezen voor haar en de kinderen van de drank. Hij koos voor zijn gezin en gaat werken aan zijn probleem. here is hij naar Landgraaf verhuist en hij zijn leven weer op te bouwen. lukt hem aardig als bedrijfsleider in de productie.

Toen zijn vrouw hem de keuze gaf was een antwoord: Rette Mich